تکنیک های آشپزی

تکنیک های آشپزی
آشپزی چیست ؟

افرادی هستند که به آشپزی علاقه زیادی دارند ولی اصول و تکنیک های آن را نمی دانند و نمی توانند از این حرفه به خوبی استفاده کنند به همین دلیل ما پیشنها بر این داریم تا شرکت در دوره های آشپزی خود را به درجه آشپز ماهر برسانند.
در جهان امروزی مردم به خوردن غذاهای گوناگون و تنوع دار می پردازند و به آن اهمیت ویژه ای می دهند. در کشور و هر شهر دارای غذای مخصوص به فرهنگ خود است و هر کدام از این قومیت ها خواستار این هستند تا با غذاهای مختلف هر جا آشنا شوند و از آن امتحان کنند. با وجود تنوع های بسیار درک می شود که در هر جایی غذای محلی هر کشور نیز می تواند این تنوع ها را برای همگان ایجاد نماید.  در کنار این شغل آشپزی مردمان زیادی تمایل بسیاری به استفاده از رستوران و فست فودها دارند. پس یک آشپز باید تکنیک های مربوط به آشپزی را فرا بگیرد تا حرفه خود را زمینه کاری خود به اثبات برساند.
آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاها خوشمزه و لذیذ است. یک آشپز باید بتواند این هنر را در خود پرورش دهد.
از دیگر گفته ها آشپز باید بتواند به وسیله تکنیک های مختلف آشپزی، غذاها را آماده کند. 

ثبت نام دوره آموزش آشپزی


سر آشپز کسی است که در یک آشپزخانه به صورت تیمی با دیگر آشپزان کار می کند و وظیفه آن نظارت بر کار آشپزان است. سر آشپز کار آشپزخانه را بر عهده دارد و دیگر وظیفه آن نظارت و کنترل می باشد.
درجه اول در آشپزی علاقه بسیار در کار می باشد و همچنین سرعت کار در کنار علاقه مهم است. همچنین یک آشپز باید بتواند خلاقیت درستی در تهیه غذا داشته باشد. حرفه آشپزی دارای تنوع جذاب و متنوعی می باشد.
ساعت کاری آشپزان که بسته به نوع کارشان دارد مختلف است. بیشترین حجم کاری در روز و شب های تعطیل است زیرا مشتریان بیشتری به رستوران مراجعه می کنند به همین دلیل کار آشپزان بیشتر می گردد. یک آشپر همیشه باید لباس سفید بر تن کند و کلاه ویژه سرآشپز بر سر خود نماید به این روش آشپز نکات بهداشتی را رعایت کرده و مردم بیشتری به آشپز اطمینان می نمایند.

 

مدرک آشپزی برای کار در رستوران ها الزامی است

وظایف آشپز 

- شناسایی و آگاهی کامل از مواد غذایی مختلف و مناسب 
- تامین و پخت انواع غذاها بر اساس استانداردها
- سرو غذا در ظرف مخصوص به همراه تزیینات مربوط به غذا
- کنترل بر چگونگی کیفیت مواد غذایی و تهیه مواد اولیه 
- رعایت و بررسی دستورالعمل های بهداشتی  و نکات ایمنی و سلامتی
برای تبدیل شدن به یک آشپز نیاز دارید تا دوره آموزش آشپزی را گذرانید و در پایان در کنار یک سرآشپز حرفه ای به عنوان یک کارآموز کار کرده تا به درجه بالاتری برسید و بعدها به تنهایی برای خود کار کنید. با دریافت تجربه صحیح شک نداشته باشید تبدیل به یک آشپز حرفه ای ارتقا پیدا کرده اید.

لیست انواع غذاهای ایرانی: 

در این مقاله به نمونه ای از انواع غذاهای ایرانی اشاره می نماییم :
- خوراک مرغ با سبزیجات 
که در تهیه خوراک مرغ با سبزیجات استفاده از مرغ ، سیب زمینی و هویج، نخود پخته، زعفران،پیاز داغ، کدو قلمی، کره، آب لیمو و فلفل و نمک و زردچوبه مرسوم است.
- عدسی نوع دیگر از غذاهای ایرانی است که مواد اولیه آن عدس ، سیب زمینی، پیاز و سیر و نمک و گلپر تشکیل شده است.
- خوراک گوشت با سبزیجات : گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، هویج ، نخود سبز پخته، پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز به همراه زعفران و نمک و رب گوجه است.
- خورش قیمه و بادمجان :
مواد لازم در تهیه خورش قیمه و بادمجان استفاده از گوشت خورشتی، پیاز، لپه،رب گوجه، بادمجان، لیمو عمانی و دیگر مواد  آب لیمو، زعفران دم کرده نمک و فلفل است.
- خورش بامیه :
در تهیه خورش بامیه استفاده از بامیه، گوشت ، پیاز، رب، آبلیمو، روغن و نمک الزامی است.
انواع خورشت های ایرانی :
- خورش گل کلم 
- خورش ماست که مخصوص شهر اصفهان می باشد
- خورش کرفس
- خورش بادمجان
- خورش چغاله بادام
- خورش آلو و اسفناج
- خوراک لوبیا سبز با گوشت 
- خورش خلال بادام که مخصوص شهر کرمانشاه می باشد
- و ....

وظیفه سرآشپز نظارت و کنترل بر کارهای آشپز ها می باشد.

آشپزی مدرن 

برای تهیه غذاهای مدرن در رستوران خود کار آسانی نیست نیاز به گذراندن دوره آشپزی مدرن است.
نمونه ای از غذاهای مدرن :
- غذای استیک بره با برنج زعفرانی
- گراتن دلمه کلم 
- فتوچینی با سس آلفردو 
- کدوی پر شده با مرغ
مزیت دوره آشپزی 
با سپری کردن دوره آموزش آشپزی شما عزیزان می توانید غذاهای اصیل ایرانی و مدرن را در منزل خود تهیه و از این روش کسب درآمد کنید.

غذای اصیل ایرانی 

تاس کباب نمونه ای از غذای اصیل ایرانی است که تهیه آن با گوشت های ورقه ورقه ای و پیاز حلقه ای و هویج درست می گردد.
دیزی نوع دیگر مواد غذایی اصیل ایرانی به حساب می آید و از قدیمی ترین نوع غذاهاست. دیزی از نوع غذای گوشتی می باشد که از اجزای اصلی تشکیل دهنده این غذاست.

مهارت های یک آشپز :
- علاقه زیاد به غذا و حرفه آشپزی
- توانایی تحمل فشار زیاد از کار
- رعایت اصول بهداشتی
- توانایی انجام چندین نوع غذا در ساعت
- سرعت بالا با دقت و کیفیت بالا و تهیه آن ها برای مشتریان
- دقت و نظم زیاد

دسر چیست

دسر غذای سردی است که بعد از غذای اصلی سرو می شود. در اروپا دسر میوه ای است که در آخر از غذا مصرف می شود که معمولا پودینگ یا شیرینی خمیری مصرف می شود.
و در دیگر کشورها در پایان غذا شیرینی میخورند و کسانی که به خارج سفر می کنند تمامی نوع های دسرها در آن کشور رایج است همگان از انواع آن ها مصرف می کنند .
انواع دسر :
دسر ها در انواع مختلفی وجود دارند و تعداد زیادی متنوع هستند نمونه ای از دسرها در مهمانی دوستانه، رسمی استفاده می شود. در بعضی از کشورها برای سرو دسر با تکنیک خاصی مثل قاشق مخصوص دسر که اندازه آن بین یک قاشق چایی خوری و یا یک قاشق معمولی ست استفاده می شود.

دوره آموزش آشپزی 

مرکز آموزش مجازی پارس برای علاقمندان و یادگیری تمامی اصول و تکنیک های به آشپزی ، دوره آموزش آشپزی را برگزار نموده است تا افراد با شرکت در این دوره به صورت غیر حضوری بتوانند به حرفه خود دست پیدا کنند و چه در منزل و چه در رستوران ها موفقیت خود را به نمایش بگذارند از طرفی پارس علاوه بر آموزش به تمامی دانشپذیران در پایان دوره آموزش بعد از شرکت در آزمون مدرک آشپزی و گواهینامه آشپزی نیز اعطا می فرماید.

با شرکت در دوره های آشپزی می توان با طرز پخت انواع غذاهای سنتی و مدرن آشنا شد

ثبت نام دوره آموزش آشپزی

بازارکار آشپز 

آشپز می تواند در مکان های مختلف همانند هتل ، رستوران و فست فودها و همچنین در آشپزخانه شرکت ها و سازمان ها مشغول به کار شود. اگر تجربه زیادی در آشپزی کسب کند و مدرک و گواهینامه آشپزی خود را دریافت نماید می تواند به عنوان سر آشپز و مدیر آشپزخانه انتخاب گردد.

نظرات و دیدگاه ها

۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت مرکز آموزش مجازی پارس محفوظ است.
طراحی و توسعه با توسط تیم IT در پارس