حسابداری ویژه بازار کار

آموزش حسابداری ویژه بازار کار


دوره حسابداری ویژه بازار کار چه دوره ای است؟ دوره حسابداری ویژه بازار کار چه دوره ای است؟ | اگر بخواهیم حق کلام را ادا کنیم  قطعاً نمی توانیم اهمیت شغل حسابداری در کسب و کار ها و سازمان های کوچک و بزرگ را نادیده بگیریم. تمامی حسابداران معمولاً به عنوان امین محل کارشان شناخته شده و مامور حفاظت از تمامی گزارشات مالی و محرمانه شرکت می باشند. آنها همیشه  در هر شرکت یا سازمانی وظیفه حراست از اطلاعات مالی شرکت را داشته و همیشه در تلاش هستند که آمار و ارقام درست و دقیقی از گزارشات مالی ارا...

توضیحات بیشتر...

توضیحات

دوره حسابداری ویژه بازار کار چه دوره ای است؟

دوره حسابداری ویژه بازار کار چه دوره ای است؟ | اگر بخواهیم حق کلام را ادا کنیم  قطعاً نمی توانیم اهمیت شغل حسابداری در کسب و کار ها و سازمان های کوچک و بزرگ را نادیده بگیریم. تمامی حسابداران معمولاً به عنوان امین محل کارشان شناخته شده و مامور حفاظت از تمامی گزارشات مالی و محرمانه شرکت می باشند. آنها همیشه  در هر شرکت یا سازمانی وظیفه حراست از اطلاعات مالی شرکت را داشته و همیشه در تلاش هستند که آمار و ارقام درست و دقیقی از گزارشات مالی ارائه دهند تا تمامی ذینفعان، سهامداران و مدیران شرکت بتوانند بر اساس آن  آمار مالی سازمان شان را هدایت کرده و در مسیر درست به پیش ببرند.

 معمولاً هنگامی که مدیران می خواهند تصمیم گیری های مالی در مورد سرمایه گذاری های مجدد و یا خرید ماشین آلات، خرید مواد اولیه و غیره و یا تصمیماتی از این قبیل انجام دهند، قبل از هرچیز گزارشات مالی مربوط به شرکت را مرور می کنند تا بتوانند تصمیم‌گیری درست کنند. همینجاست که اهمیت شغل حسابداری در کسب و کارها و شرکت‌های کوچک و بزرگ مشخص می شود. چراکه اگر به این مقوله اهمیت داده نشود قطعاً در دراز مدت بقای سازمان یا شرکت مورد تهدید قرار گرفته و معلوم نیست که چه بر سر آن بیاید. اگر مدیری گزارشات سود و زیان، هزینه ها، حساب ها و نقدینگی‌های خود را نداند، قطعاً در اتخاذ تصمیم هایش دچار مشکل خواهد شد.

 پس به منظور تضمین بقا و پایداری هر شرکتی قطعاً  باید حسابداری زبده و خبره وجود داشته باشد تا بتواند فعالیت های حسابداری شرکت را به نحو احسن انجام داده و آنها را در قالب فعالیت های حسابداری به‌درستی به مدیریت و ذینفعان شرکت یا سازمان ارائه دهند. در واقع حسابداران  برای هر شرکت و کسب و کاری به عنوان سرمایه های بسیار ارزشمند به حساب می آید چرا که آنها با ارزیابی و شناخت دقیقی که از شرکت و محل کارشان دارند می توانند به تصمیم گیری های کلی شرکت کمک زیادی کرده و سازمان را در جهت بهره وری بیشتر و رشد و ترقی قرار دهند.

چرا که تمامی آنها با نگاه دقیق و تیزبین خود  حساب های سود و زیان آینده ی شرکت را پیش بینی کرده و تمامی تصمیم گیری های کلی شرکت را در جهت درآمدزایی هرچه بیشتر و بهره‌وری پایا تر به پیش می برند. دانش حسابداران به آنها کمک می‌کند که رویکردی بسیار علمی و دقیق برای حل چالش ها و مسائل  موجود  انتخاب کنند. مدیران شرکت ها بایستی بدانند که تمامی حسابداران خصوصاً کسانی که علم حسابداری را به صورت حرفه ای فرا گرفته اند جز سرمایه های ارزشمندی برای شرکت شان محسوب می شوند، خصوصاً در شرکت های بزرگ که تمامی تصمیم ها و سرمایه گذاری های مجدد بر اساس همین فعالیت های حسابداری شکل می گیرد.

 

 

حسابداران حافظان منافع شرکت

حسابداران معمولاً تنها کسانی هستند که  مهارت لازم و سابقه ی کافی برای نگهداری و حفاظت از اطلاعات مالی و حسابداری شرکت را دارند. وظیفه حسابداران طراحی و کنترل سیستم سوابق مالی و حسابداری شرکت، تهیه صورت های مالی و به طور کلی حسابرسی می باشد. حتی گاهی ممکن است که تمامی حسابداران به مدیران شرکتها مشاوره های مالی داده و اظهارنامه های مالیاتی سالیانه را تنظیم کنند.

امروزه شغل حسابداری به عنوان حرفه‌ای ممتاز و در صدر  نیازمندی های شغلی بازار کار قرار دارد چرا که تمامی مدیران و صاحبان شرکت آگاه و با تجربه می دانند که بقا و موفقیت شرکت شان تنها در گرو انجام فعالیت های حسابداری به نحو احسن و دقیق می باشد چرا که زیربنای تمامی فعالیتهای مالی و همچنین سرمایه‌گذاری‌های مجدد شرکت ها و کسب و کارها و تصمیم گیری های مهم، انجام  فعالیت های حسابداری می باشد. به شکلی که مدیران و صاحبان سهام شرکت ها را به طور کلی در چند و چون وضعیت مالی شرکت قرار می‌دهند تا بر اساس آن بتوانند تصمیم‌گیری‌های مهم شرکت  را انجام دهند.

این حرفه امروزه جایگاه ویژه‌ای را در بازار کار به خود اختصاص داده چراکه طیف گسترده‌ای از موضوعات مربوط به شرکت ها و همچنین منافع عمومی را دربر می گیرد. حسابداران به منظور انجام فعالیت های حسابداری نه‌تنها بایستی تمامی استانداردهای  حسابداری را رعایت کنند بلکه باید در رعایت اصول اخلاقی نیز حرف اول را بزنند. چرا که در صورت عدم اعتماد مردم به آنها  تمامی حسابداران مشروعیت خود را از دست می‌دهند و معمولاً نمی توانند به عنوان امین مردم و شرکتی که در آن مشغول به کار هستند، انجام وظیفه کنند. حتی در ابتدایی ترین سطوح مشاغل حسابداری جلب اعتماد مردم و مدیریت حرف اول را می‌زند.

اهمیت نقش حسابداران در بازار کسب و کار

تمامی حسابداران معمولاً وظیفه ی جمع آوری، ثبت، تهیه، ارزیابی و تحلیل و همچنین انجام گزارشات مالی در یک شرکت را بر عهده دارند. تمامی وظایف حسابداران برحسب کوچک یا بزرگی شرکت یا سازمان محل کارشان متفاوت است. در شرکت‌های کوچکتر حسابداران معمولاً داده های مالی را ثبت کرده و گزارشات مالی آن را به بالا دستان خود ارائه می دهند اما در شرکتها یا سازمانهای بزرگ تر حسابداران معمولاً به عنوان مشاوران مالی و تصمیم‌گیرندگان مالی انجام وظیفه می کنند.

 ممکن است که حسابداران بر حسب نوع فعالیت شان با افرادی خارج از محیط کار مراوده داشته و موظف باشند که تمامی اطلاعات مالی مربوط به شرکت را نیز به آنها ارائه دهند این افراد عبارتند از سهامداران، ذینفعان شرکت، نمایندگان، وکلای حقوقی و غیره. در موارد دیگر نیز ممکن است که حسابداران با مشتریان موسسات مالی، طرف حساب شرکت‌ها و یا فروشندگان در ارتباط بوده و گاها وارد مذاکره و انجام معاملات شوند.

به طور کلی تمامی حسابداران  وظیفه تفسیر و تشریح داده های مالی و اطلاعات مالی شرکت به منظور اتخاذ تصمیم های مالی مدیریتی را بر عهده دارند. در واقع نقش حسابداران در شرکت ها ممکن است از یک حسابدار ساده تا یک حسابدار ارشد و یا مدیر مالی قابل تغییر باشد. به طور کلی بر حسب نیاز بازار کار کلیه ی حسابداران می تواندبا توجه به نوع سابقه و فعالیت های خود حرفه موردنظرشان را انتخاب کرده و بر اساس نیاز شرکت شان مشغول به فعالیت شوند.

 در همین راستا  مرکز آموزش مجازی پارس نیز موفق به تدوین و ارائه دوره حسابداری ویژه بازار کار شده است که دانشپذیران می‌توانند از طریق شرکت در این دوره و همچنین فراگیری سرفصل ها و دروس تخصصی دوره، خود را برای ورود به بازار کار شغل حسابداری آماده کرده و فرصت‌های شغلی بی‌نظیری برای خود بیافرینند. با شرکت در دوره حسابداری ویژه بازار کار مرکز آموزش مجازی پارس دانشپذیران بعد از اخذ مدرک یا گواهینامه معتبر از سوی این موسسه می‌توانند با توجه به اعتبار مدرک شان بهترین گزینه ی شغلی را برای خود انتخاب کرده و درآمدهای بالایی را از آن خود کنند.

دوره حسابداری ویژه بازار کار چه دوره ای است؟

مدیریت اطلاعات مالی

بخش حسابداری تمامی شرکت ها و یا کسب و کارها معمولاً  قلب شرکت یا کسب و کار محسوب می شوند. در واقع این بخش جزء بخش های ضروری و سرنوشت‌ساز هر کسب و کاری محسوب می شود. تمامی حسابداران علاوه بر جمع آوری، تهیه و تدوین گزارشات مالی، بایستی بتوانند تمامی اطلاعات مالی را به صورت محرمانه و مطمئن نگهداری و حفاظت کنند.
 به طور کلی این اطلاعات بایستی به صورت کاملا منظم و طبقه‌بندی شده دور از دسترس کلیه افراد و پرسنل مشغول به کار قرار گیرد چرا که این اطلاعات نقش بسیار حیاتی در تعیین سرنوشت آینده ی شرکت داشته و تمامی تصمیمات مهم مدیریتی بر اساس آنها اتخاذ می‌شود.

پس اینجاست که صحت و سقم گزارشات مالی بسیار مهم بوده و هر گونه اشتباه و ایجاد  خللی در آن ممکن است به ضرر شرکت تمام شود. معمولاً  انجام فعالیت های مربوط به طبقه بندی داده های مالی هر کسب و کاری قسمت های خاصی دارد که عبارتند از اجرا، توسعه، نگهداری داده های مالی و کنترل و نظارت و ارزیابی دقیق بر تمامی آنها و نهایتا تایید داده ها و حفاظت از آنها.

چرا در دوره حسابداری ویژه بازار کار مرکز آموزش مجازی پارس شرکت کنیم؟

از آنجایی که این موسسه  تمامی دوره های آموزشی خود را بر اساس نیاز بازار کار و همچنین فرصت های شغلی تهیه و برگزار می کند، لذا دوره آموزش حسابداری ویژه بازار کار جز آن دسته از دوره هایی است که برای افرادی که می خواهند در زمینه حسابداری مشغول به فعالیت شوند بسیار مناسب و کاربردی است. این دوره ضمن اینکه تمامی دانشپذیران را با سرفصل ها و دروس مربوط به حسابداری آشنا می کند.

از طرف دیگر تمامی استانداردهای آموزشی مربوط به تهیه صورت حساب ها، صورتهای مالی، ترازنامه ها، گزارشات و غیره را به دانشپذیران آموزش داده و به آنها یاد می‌دهد که چگونه بتوانند به عنوان یک حسابدار حرفه ای و زبده در بازار کار مشغول به فعالیت شوند. از آنجایی که این موسسه تمامی جزوات آموزشی خود را با بهره گیری از دانش اساتید بنام و حرفه ای در کلیه زمینه ها تهیه و ارائه می کند. در زمینه حسابداری نیز با توجه به اهمیت این حرفه بهترینها را به کار گرفته است.

لذا اگر قصد ورود به بازار کار حرفه حسابداری را دارید پیشنهاد ما به شما شرکت در دوره حسابداری ویژه بازار کار مرکز آموزش مجازی پارس است. چرا که با شرکت در این دوره  ضمن آموزش و یادگیری کلیه سرفصل های حسابداری می توانید مدرک یا گواهینامه معتبر حسابداری ویژه بازار کار را دریافت کرده و از اعتبار آن جهت استخدام و ورود به فرصت های شغلی روبرو یتان نهایت استفاده را بکنید.

 چرا که قطعاً نام مرکز آموزش مجازی پارس اولین نام و نامی دیر آشنا در تمامی مراکز آموزش مجازی است. پس با ما همراه باشید و امتیازات ویژه ای برای خود بیافرینید.

برگزارکننده: مرکز آموزش مجازی پارس
ثبت نام و افزودن گواهینامه ها

سرفصل بسته ی آموزشی

به دلیل تطابق با دانش به روز و مورد تایید استانداردهای جهانی، امکان بروز رسانی و تغییر سرفصل ها وجود دارد.

فصل اول    

  • تشخیص و کاربرد مفاهیم نظری حسابداری   
  • مفاهیم حسابداری   
  • الف) مفروضات حسابداری   
  • ب) اصول حسابداری   
  • ج) اصول یا میثاق های محدود کننده 
  • صورت‌های مالی   
  • اجزاي‌ صورت‌های‌ مالي‌   
  • ارائه‌ مطلوب‌ و رعايت‌ استانداردهاي‌ حسابداري‌    
  • خصوصیات کیفی محتوای اطلاعات مالی  
  • خصوصیات کیفی مربوط به محتوای اطلاعات  
  • خصوصیات‌ کیفی‌ مرتبط‌ با چگونگی ارائـه‌ اطلاعات‌   
  • اصطلاحات حسابداری   
  • صورت حساب سرمایه:   
  • اثر رویداد مالی روی حسابها: 
  • ماهیت حسابها:    
  • انواع  شاخه های حسابداری   
  • حسابداري صنعتي   
  • حسابداري مالي   
  • حسابداري دولتي   
  • حسابداري مديريت    
  • حسابداري منابع انساني  
  • حسابداری سیستمها   
  • حسابداری موسسات غیر انتفاعی 
  • حسابداری اجتماعی  
  • استفاده کنندگان اطلاعات حسابداری  
  • استفاده كنندگان درون سازمانی :    
  • استفاده كنندگان برون سازمانی :  
  • دوره مالی:  
  • چرخه حسابداری (Accounting  cycle)    
  • محاسبه سود یا زیان خالص:    
  • روش کلی بستن حساب :    
  • انواع موسسات اقتصادی    

فصل دوم    

  • حسابداری و انواع آن    
  • آشنایی با حسابداری    
  • اصول حسابداری    
  • وظایف حسابداران    
  • حسابدار سرپرست    
  • آشنایی با دفترداری    
  • شباهت و تفاوت حسابداری و دفترداری    
  • حسابداری مالی(عمومی)    
  • تعريف حسابداري مالي    
  • امكانات و ويژگي‌هاي سيستم حسابداري مالي    
  • حسابداری صنعتی    
  • هزینه یابی برمبنای فعالیت    
  • حسابداري مالياتي    
  • هدف وصول ماليات    
  • نرخ تصاعدي ماليات    
  • قراين مالياتي    
  • حسابداری دولتی    
  • آشنایی با اصول و موازین حسابداری دولتی    
  • حسابداری اجتماعی    
  • حسابرسی    
  • انواع حسابرسی از نظر تابعیت سازمانی:    

فصل سوم    

  • آشنایی با انواع سفارشات    
  • سفارشات مواد و کالا    
  • انجام عملیات مربوط به سفارشات وپیش پرداخت ها    
  • انجام عملیات حسابداری سفارشات    
  • مراحل خريد داخلي    
  • خرید های خارجی    
  • پیش پرداخت ها    
  • انواع پیش پرداخت ها    
  • اصل مقابله درآمد با هزینه ها یا اصل تطابق    
  • پیش دریافت درآمد    
  • پیش پرداخت هزینه    
  • اصلاح پیش پرداخت‌های هزینه    
  • اصلاح پیش دریافت‌های درآمد    
  • لزوم تعديل حساب‌ها    
  • تعديل حساب‌هاي پيش پرداخت    
  • تعديل موجودي ملزومات مصرفي    
  • تعديل پيش دریافت‌ها    
  • تعديل بابت هزینه‌های معوق    

فصل چهارم   

  • کاربرد رایانه در حسابداری    
  • نرم افزارهاي حسابداري    
  • زمينه هاي استفاده از نرم افزارهاي برنامه حسابداري   
  • انواع سيستم ها و نرم افزارهاي حسابداري    
  • اصول نصب سيستم هاي مالي    
  • ويژگي هاي کاربردي يك نرم افزار حسابداري   
  • آشنايي با کدبندي حساب ها و کالاها    
  • گروه حساب  
  • ثبت اسناد حسابداري    
  • اصول ايجاد شماره سند موقت و دائم    
  • وارد کردن کد در ثبت اسناد حسابداري   
  • اصول تهيه گزارش هاي حسابداري   
  • رمزگذاري در سيستم   
  • ايجاد قفل سخت افزاري    
  • اصول چاپ گزارشات    

فصل پنجم   

  • به كارگيري نرم افزار Excel درعمليات حسابداري   
  • کاربردهای نرم افزار اکسل در حسابداری    
  • نحوه ی کاربرد یکی از توابع اکسل در حسابداری    
  • فرمت سلول ها    
  • مرتب سازی    
  • حذف سطر تکراری    
  • جداسازی(Filter)    
  • جداول محوری(Pivot Tables)    
  • فرمولهای پرکاربرد اکسل    
  • تهیه گزارشات مدیریتی در حسابداری    
  • استفاده از نمودار در گزارشات مدیریتی    
  • استفاده از آمار مقایسه ای در گزارشات مدیریتی    
  • نمودار مقایسه ای    
  • با ارزش‌ترین مهارت‌های اکسل برای حسابداران    
  • اهمیت اکسل برای حسابداران    
  • نامگذاری سلول ها در اکسل و استفاده از آن در فرمول    
  • ایجاد یک چک باکس در اکسل    
  • تکنیک های کار با تابع Countif    
  • شمارش تمام سلول های غیر خالی    
  • شمارش سلول های حاوی متن    
  • شمارش سلولهای خالی    
  • ابزار Find Combination ابزاری برای صورت مغایرت گیری در اکسل    
  • صورت مغایرت گیری حسابداری در اکسل    
  • سیستم حقوق و دستمزد در اکسل    
  • کاربرگ حقوق و دستمزد (جدول محاسبات )    
  • الف : تابع choose    
  • محدودیت های تابع :    

فصل ششم    

  • تنظیم صورت حساب فروش    
  • موجودی مواد و محصول    
  • اندازه‌گیری‌ موجودی‌ مواد و کالا    
  • مخارج‌ تبدیل‌    
  • وقوع‌ اشتباهاتی‌ در تولید یا خرید.    
  • شناخت‌ موجودی‌ مواد و کالا به عنوان‌ هزینه‌    
  • روشهای قیمت گذاری محصول    
  • انواع روشهای گشایش اعتبار ارزی    
  • طرفین اعتبار اسنادی    
  • اعتبار اسنادی نقد یا نسیه (دیداری یا یوزانس)    
  • خلاصه روش اجرائی گشایش اعتبارات اسنادی    
  • ارتباط با شرکتهای رقیب    
  • شناسايى رقباى شرکت    
  • ديدگاه بازار    
  • ديدگاه صنعت    
  • حضور در بازار بورس و قیمت گذاری بورس    
  • اصول سرپرستی واحد فروش:    

فصل هفتم    

  • اصلاح حساب ها    
  • حساب های دائمی    
  • حساب های موقت    
  • حساب های مختلط    
  • اصلاح حساب ها در طول دوره ي مالی    
  • اصلاح حساب ها در پايان دوره ي مالی    
  • سایر اصلاحات    
  • بستن حساب ها    
  • مراحل بستن حساب موقت    
  • تراز آزمایشی اختتامی    
  • بستن حساب های دائمی    

فصل هشتم    

  • عمليات حسابداري بانك    
  • آشنايي با حسابهاي بانكي سازمانهاي مالي و انواع آن    
  • آشنايي با موارد اختلاف صورت حساب بانك با دفاتر سازمان    
  • برداشت هاي بانك    
  • وجوه بين راهي    
  • چكهاي معوق    
  • چك هاي لاوصول    
  • آشنايي با تعريف صورت مغايرت بانك    
  • آشنايي با فرم صورت مغايرت بانك با تعيين مانده واقعي    
  • آشنايي با اشتباهات بانك و سازمان    
  • آشنايي با تعريف درآمد و هزينه اختصاصي    
  • شناسايي اصول ثبت فعاليت هاي مالي مربوط به درآمد و هزینه از درآمد اختصاصي دردفاتر    
  • آشنايي با موازنه حساب درآمد اختصاصي    

کتاب دوم 

فصل اول    

  • حسابداری را از کجا شروع کنیم    
  • حسابداری شرکت‌های خدماتی    
  • حسابداری شرکت‌های بازرگانی    
  • اقسام شرکت های بازرگانی    
  • شرکت‌های سهامی    
  • حسابداری چیست و تعریف حسابداری کدام است؟    
  • مفروضات حسابداری چیست؟ چرا لازم است مفروضات حسابداری را بدانیم؟    
  • فرض تفکیک شخصیت    
  • معرفی اصول حسابداری    
  • آشنایی با میثاق‌های حسابداری    
  • معادله حسابداری    
  • مراحل : انجام و ثبت مبادلات در حسابداری    

فصل دوم    

  • نحوه ثبت آرتیکل در دفتر روز نامه    
  • درحسابداری    

فصل  سوم    

  • نحوه تحریر دفاتر مالی ، قانونی    

فصل  چهارم    

  • نحوه ی تهیه و تنظیم دفتر کل    

فصل پنجم    

  • نحوه ی تهیه و تنظیم تراز آزمایشی    

فصل  ششم    

  • نحوه ی محاسبه    
  • موجودی کالای پایان دوره    

فصل  هفتم    

  • محاسبه موجودی کالا ی پایان دوره به    
  • روش ( اولین صادره از اولین وارده )    

فصل   هشتم    

  • نحوه محاسبه موجودی کالای پایان دوره    

فصل   نهم    

  • تهیه صورت سود وزیان    

فصل  دهم    

  • نحوه ی تهیه ترازنامه    

فصل  یازدهم    

  • نحوه انتقال حسابهای بسته شده به دفتر کل    

فصل دوازدهم    

  • صورت وضعیت مالی  (تراز)    

فصل سیزدهم    

  • تراز اختتامیه    

فصل   چهاردهم    

  • تراز افتتاحیه سال بعد    

مجوزات

حسابداری ویژه بازار کار

۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت مرکز آموزش مجازی پارس محفوظ است.
طراحی و توسعه با توسط تیم IT در پارس