تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی

آموزش تحلیلگر بازارهای مالی


 دوره تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی کار در بازارهای مالی آن هم در سطح بین المللی، درست مانند بسیاری از حوزه های تخصصی به دانش و سواد نیاز دارد. زندگی در دنیای پر رقابت امروز، فعالیت های مالی را به شکل قابل توجهی پیچیده تر کرده و همین موضوع باعث شده است که مشاغل و تخصص های خاص تری به وجود آیند. یکی از این مشاغل تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی است. فردی که به عنوان تحلیلگر در این حوزه فعالیت می کند باید علاوه بر تسلط کافی بر دانش بازارهای مالی، نسبت به بازارهای مالی بین المللی نیز تسلط...

توضیحات بیشتر...

توضیحات

 دوره تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی

کار در بازارهای مالی آن هم در سطح بین المللی، درست مانند بسیاری از حوزه های تخصصی به دانش و سواد نیاز دارد. زندگی در دنیای پر رقابت امروز، فعالیت های مالی را به شکل قابل توجهی پیچیده تر کرده و همین موضوع باعث شده است که مشاغل و تخصص های خاص تری به وجود آیند. یکی از این مشاغل تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی است. فردی که به عنوان تحلیلگر در این حوزه فعالیت می کند باید علاوه بر تسلط کافی بر دانش بازارهای مالی، نسبت به بازارهای مالی بین المللی نیز تسلط کافی داشته باشد. بسیاری از کسب و کارها برای موفقیت و پیش بینی موضوعات مالی و جایگاه خود در بازارهای بین المللی به فردی نیاز دارند، که بتواند برای آنها موضوعات و مسائل مالی مورد نظر را تجزیه و تحلیل کند. تجزیه و تحلیل موضوعاتی مالی می تواند شامل تحلیلگری در اوراق بهادار، سهام، سرمایه گذاری و .. باشد. این شغل جز مشاغل بسیار حساس بوده و به همین دلیل مهارت و دانش و آموز در این زمینه لازمه موفق شدن در آن است.

در همین راستا مرکز توسعه آموزش مجازی پارس با هدف کمک به افراد علاقمند به بالا بردن سطح دانش و دسترسی همه افراد به یک آموزش سطح بالا و به روز، دوره تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی را با کمک اساتید برجسته این حوزه، طراحی و ارائه می کند. افراد علاقمند به تحلیلگری در بازارهای مالی بین المللی می توانند با آموزش های ارائه شده در این دوره، توانایی لازم برای فعالیت و با ارتقاء سطح فعالیت خود را بدست آوردند. اما تحلیلگر بازارهای مالی چه کسی است و چه وظایفی دارد؟ بازار مالی چیست و چه انواعی دارد؟

 

دوره تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی چه دوره ای است؟

همانطور که از نام این دوره پیدا است، این دوره برای آموزش تحلیلگری بازارهای مالی بین المللی طراحی شده است. بازارهای مالی محلی برای کسب در آمد هستند. این بازارها متنوع و پیچیده بوده و برای موفقیت در آنها باید با دانش و مهارت های لازم برای آنها آشنایی داشته باشید. این دوره یک دوره ی تئوری است که با در نظر گرفتن سر فصل های به روز در زمینه تحلیل بازارهای مالی بین المللی به افراد علاقمند به این حوزه ارائه می شود.

اگر به تجزیه و تحلیل مسائل علاقه و به طور خاص بازارهای مالی علاقه دارید، دوره تحلیلگر بازارهای بین المللی برای شما ایده آل است. یک تحلیلگر مالی راهنمایی های لازم برای سرمایه گذاری در سهام، اوراق قرضه، طلا، مسکن و سایر انواع سرمایه گذاری را ارزیابی کرده و در اختیار مشتریان یا کارفرمایان خود قرار می دهد. پس از پایان این دوره، می توانید به عنوان یک تحلیلگر بازار مالی بین المللی انواع بازارهای مالی مانند بورس، ارز غیره را  تجزیه و تحلیل کرده و از منافع فعالیت و یا ارائه مشاوره به افراد علاقمند به فعالیت در بازارهای مالی بین المللی بهره ببرید. در پایان این دوره با موضوعات مختلفی در زمینه تحلیل بازارهای مالی بین المللی مثل با بازارهای مالی، انواع نرم افزارهای معاملاتی در بازارهای مالی، انواع روش های تحلیل بازارهای مالی و ... آشنا خواهید شد.

تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی کیست و چه کاری انجام می دهد؟

یک تحلیلگر مالی با جمع آوری اطلاعات ، فرصت ها را شناسایی کرده و با ارزیابی نتایج به صاحبان کسب و کار کمک می کند تا تصمیمات تجاری درست بگیرند. به عبارت دیگر تحلیل گران مالی داده های مالی را بررسی می کنند و از نتایج بدست آمده، برای کمک به شرکت ها در تصمیم گیری های تجاری استفاده می کنند. معمولا تجزیه و تحلیل تحلیلگران مالی به منظور اطلاع از تصمیمات سرمایه گذاری شرکت ها است.

به طور دقیق تر، تحلیل گران مالی در مورد اقتصاد کلان و اقتصاد خرد در کنار اصول مورد نظر یک کسب و کار برای پیش بینی در مورد مشاغل ، بخش های مختلف بازار و صنایع تحقیق می کنند. علاوه بر این، اغلب یک روش عملی مثل خرید یا فروش سهام شرکت را براساس عملکرد و چشم انداز کلی آن پیشنهاد می کنند. یک تحلیلگر باید از تحولات فعلی در زمینه تخصص خود و همچنین تهیه مدل های مالی برای پیش بینی شرایط اقتصادی آینده برای هر تعداد متغیر آگاه باشد.

کار تحلیل گران مالی  صرفا به تجزیه و تحلیل بازار سهام یا اوراق قرضه و کمک به کارفرمایان برای سرمایه گذاری محدود نمی شود. در بسیاری از شرکت ها، یک تحلیلگر برای استفاده از داده های عددی برای مشخص کردن کارآیی روش های مختلف بازاریابی نسبت به هزینه ، فعالیت می کند. این تحلیلگران بازارهای مالی هستند که تعیین می کنند نقاط قوت و ضعف در کجا نهفته است و سود و زیان را پیش بینی می کنند.

 دوره تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی

بازارهای مالی چیست؟

بازارهای مالی نوعی بازار است که راهی برای خرید و فروش دارایی هایی مانند اوراق قرضه ، سهام ، ارز و مشتقات فراهم می کند. اغلب اسامی مختلفی از جمله وال استریت یا بازار سرمایه برای اشاره به بازارهای مالی استفاده می شود ، اما همه آنها معنی یکسانی دارند. به زبان ساده ، مشاغل و سرمایه گذاران می توانند به بازارهای مالی برای جمع آوری پول برای رشد کسب و کار خود و کسب درآمد بیشتر مراجعه کنند.

برای بیان واضح تر آن ، بانکی را تصور کنید که در آن شخصی حساب پس انداز در آن نگهداری می شود. بانک می تواند از پول آنها و سایر سپرده گذاران برای وام دادن به افراد و سازمان های دیگر و گرفتن سود بهره استفاده کند. خود سپرده گذاران نیز از طریق سودی که به آن پرداخت می شود ، درآمد کسب کرده و رشد خود را مشاهده می کنند. بنابراین ، این بانک به عنوان یک بازار مالی عمل می کند که هم به نفع سپرده گذاران است و هم به بدهکاران.

انواع بازارهای مالی کدامند؟

بازارهای مالی بسیاری وجود دارد و هر کشوری با توجه به میزان فعالیت و اندازه اقتصاد خود، حداقل یک بازار مالی شاخص دارد و معمولا اندازه آنها متفاوت است. برخی کوچک هستند در حالی که برخی دیگر در سطح بین المللی شناخته شده اند ، مانند بورس اوراق بهادار نیویورک (NYSE) که روزانه میلیاردها دلار در آن معامله می شود. در ادامه با انواع بازارهای مالی آشنا می شوید.

1. بازار سهام

بازار سهام در حقیقت سهام مالکیت شرکت های دولتی و خصوصی را معامله می کند. هر سهم با قیمتی دارد و سرمایه گذاران وقتی عملکرد خوبی در بازار داشته باشند از سهام خود درآمد کسب می کنند. خرید سهام آسان است. چالش واقعی در انتخاب سهام مناسب است که برای سرمایه گذار درآمد کسب کند. شاخص های مختلفی وجود دارد که سرمایه گذاران می توانند برای نظارت بر عملکرد بازار سهام مانند شاخص صنعتی داو جونز (DJIA S&P 500 استفاده کنند. وقتی سهام با قیمت ارزان تری خریداری می شوند و با قیمت بالاتری فروخته می شوند ، سرمایه گذار از فروش به دست می آورد.

2 بازار اوراق قرضه

بازار اوراق قرضه فرصت هایی را برای شرکت ها و دولت فراهم می کند تا پول خود را برای تامین مالی یک پروژه یا سرمایه گذاری سرمایه گذاری کنند. در بازار اوراق قرضه ، سرمایه گذاران از یک شرکت اوراق قرضه خریداری می کنند و شرکت در مدت زمان توافق شده مبلغ اوراق را به اضافه سود باز می گرداند.

3. بازار کالا

بازار کالا جایی است که بازرگانان و سرمایه گذاران منابع طبیعی یا کالاهایی مانند ذرت ، روغن ، گوشت و طلا را خرید و فروش می کنند. برای چنین منابعی بازار خاصی ایجاد می شود زیرا قیمت آنها قابل پیش بینی نیست. بازاری با نام آتی کالاها وجود دارد که در آن قیمت اقلامی که قرار است در آینده معین تحویل داده شوند امروز مشخص و ثبت می شود.

بازارهای مالی چه نقشی در موفقیت اقتصاد دارند؟

نقش بازارهای مالی در موفقیت و قدرت یک اقتصاد را نمی توان دست کم گرفت. موارد زیادی وجود دارد که بازارهای مالی در آن نقش داشته و در نتیجه می تواند به رشد اقتصادی کمک کند. از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بازارهای مالی مکانی را فراهم می کنند که سرمایه گذاران ، صرف نظر از اندازه آنها ، بهره برداری عادلانه و مناسبی از این بازارها داشته باشند.
  • به افراد ، شرکت ها و سازمان های دولتی امکان دسترسی به سرمایه را می دهند.
  • بازارهای مالی به دلیل فرصت های شغلی زیادی که ارائه می دهد ، به کاهش نرخ بیکاری کمک می کنند.

به طور کلی چهار عملکرد مهم برای بازارهای مالی وجود دارد که عبارتند از:

1. استفاده مولد از پس انداز

یکی از عملکردهای بازار مالی این است که اجازه نمی دهد پس انداز بدون استفاده بماند. بنابراین ، بازارهای مالی مانند بانک ها این امکان را برای افراد و شرکت هایی که نیاز به وام مسکن ، وام دانشجویی یا وام تجاری دارند باز می کنند.

2. تعیین قیمت اوراق بهادار 

هدف سرمایه گذاران کسب درآمد و سود از اوراق بهادار خود است. اما برخلاف کالاها و خدماتی که قیمت آنها توسط قانون عرضه و تقاضا تعیین می شود ، قیمت اوراق بهادار توسط بازارهای مالی تعیین می شود.

3. نقد شوندگی دارایی های مالی

خریداران و فروشندگان می توانند تصمیم بگیرند که اوراق بهادار خود را در هر زمان معامله کنند. آنها می توانند از بازارهای مالی برای فروش اوراق بهادار خود یا سرمایه گذاری به دلخواه خود استفاده کنند.

4- کاهش هزینه معاملات 

در بازارهای مالی ، انواع مختلف اطلاعات مربوط به اوراق بهادار را می توان بدون نیاز به صرف هزینه اضافی به دست آورد.

چرا مرکز توسعه آموزش مجازی پارس را انتخاب کنید؟

در مرکز توسعه آموزش مجازی پارس آموزش مطالب یک دوره با دسترسی آنلاین به محتوای دوره ی آموزشی امکان پذیر است. دانشپذیر می تواند در هر ساعت از شبانه روز که بخواهد ف به محتوای آموزشی دسترسی داشته باشد، که این ویژگی را می توان برتری این روش آموزشی نسبت به آموزش های حضوری دانست. علاوه بر این در پایان دوره ، دانشپذیران به صورت آنلاین و بدون حضور در مجموعه در آزمون دوره شرکت کرده و ارزشیابی می شوند و از همه مهمتر به آنها مدرک تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی معتبر داده می شود.

برگزارکننده: مرکز آموزش مجازی پارس
ثبت نام و افزودن گواهینامه ها

سرفصل بسته ی آموزشی

به دلیل تطابق با دانش به روز و مورد تایید استانداردهای جهانی، امکان بروز رسانی و تغییر سرفصل ها وجود دارد.

  فصل اول

  •     توانايي تشخيص مفاهيم بازارهاي مالي    
  •     آشنايي با بازار سهام(Stock)   
  •     آشنايي با بازار كالاها
  •     آشنايي با اوراق بهادار
  •     آشنايي با بازار تبادلات ارزي
  •     سیستم استعلام نرخ بازار
  •     شناسايي اصول مقايسه انحصاري بورس هاي بين المللي
  •     روشهای بررسی بازارهای مالی

    فصل دوم    

  •       توانايي تشخيص تعاريف پايه  
  •       جفت ارزهاي متداول اصلي و فرعي
  •       واحد سنجش تغییرات بازار
  •       آشنايي با تعاريف    Bid & Ask, Spread
  •       آشنايي با     Margin و Leverage
  •       واحد اندازه گیری حجم معاملات
  •       اصول انجام محاسبه سود و زیان
  •       آشنایی با انواع دستورات
  •       آشنایی با Market Orders
  •       آشنایی با Pending Order
  •       آشنایی با سایر دستورات معاملاتی
  •       آشنایی باروش های بررسی بازارهای مالی
  •       مفهوم بهره شبانه و نحوه محاسبات در معاملات

   فصل سوم    

  •     توانايي كار با نرم افزارهاي معاملات  
  •     شناسايي اصول نصب نرم افزار
  •     اصول کار با منوی (File)
  •     اصول کار با منوی (View)
  •     اصول کار با منوی (Insert)
  •     اصول کار با منوی (Charts)
  •     اصول کار با منوی (Tools)
  •     اصول کار با منوی (Window)
  •     اصول نصب، راه اندازی و استفاده از اکسپرت و ایندیکاتور Indicator و Expert  

    فصل چهارم  

  •       توانايي مديريت سرمايه  
  •       شناسایی و استفاده از اصول احتمالات در معاملات
  •       آشنايي با اندازه گيري بازگشت از زيان
  •       شناسايي اصول استفاده از نسبت سود به زيان
  •       شناسایی اصول محاسبه حداکثر میزان ضرر بر اساس سرمایه
  •       آشنایی با اشتباهات رایج معاملگران مبتدی
  •       مراحل اصولی انجام یک معامله

   فصل پنجم    

  •       آشنايي با انواع نمودارها
  •       آشنايي با انواع نمودارها – چارت
  •       نمودارهاي ميله اي – بار چارت (BarChart)
  •       نمودارهاي خطي – لاین چارت (Line Chart)
  •       نمودارهاي شمعي – کندل استیک چارت (CandleStick Chart)
  •       آشنايي با تعريف ساپورت و رزیستانس S&R
  •       شناسايي اصول تشخيص ساپورت و رزیستانس S&R
  •       اصول استفاده از ساپورت و رزیستنس Support & Resistances
  •       اصول درجه اهميت ساپورت و رزیستنس S&R
  •       استفاده ازتعويض نقش و شکسته شدن ساپورت و رزیستنس S&R
  •       آشنايي با محدوده هاي S&R Zone
  •       اصول کاربا ساپورت و رزیستنس S&R
  •       اصول استفاده از گپ ها و کاربردشان به عنوان S&R

   فصل ششم  

  •       توانايي استفاده از روندها
  •       آشنايي با انواع روندها
  •       تقسیم بندی روندها (ترندها) از لحاظ جهت حرکت
  •       تقسیم بندی روند ها (ترندها) به لحاظ زمانی
  •       اصول کار با خط روند (ترند لاین) (Trend Line) نحوه رسم و درجه اهمیت
  •       کاربرد خط روند (ترند لاین)
  •       رسم کانال ها
  •       کاربرد کانال ها
  •       محاسبه خطوط پیوت (Pivot)
  •       کار با خطوط پیوت
  •       محاسبه خطوط کاماریلا (Camarilla)
  •       کار با خطوط کاماریلا

   فصل هفتم    

  •      توانايي استفاده از خطوط و الگوهاي فيبوناچي
  •      آشنایی با تعریف و تاریخچه فیبوناچی
  •      اصول کار با انواع فیبوناچی
  •      اصول کار با فیبوناچی Retracement و نحوه رسم
  •      اصول کار با فیبوناچی Extension و نحوه رسم
  •      اصول کار با فیبوناچی Projection و نحوه رسم
  •      آشنایی با تعریف و تاریخچه فیبوناچی
  •      اصول کار با انواع فیبوناچی
  •      اصول کار با فیبوناچی Retracement و نحوه رسم
  •      اصول کار با فیبوناچی Extension و نحوه رسم
  •      اصول کار با فیبوناچی Projection و نحوه رسم
  •      اصول کار با فیبوناچی Expansion و نحوه رسم
  •      اصول کار با فیبوناچی Arcs و نحوه رسم
  •      اصول کار با فیبوناچی Fan و نحوه رسم
  •      اصول کار با فیبوناچی Time و نحوه رسم
  •      کار با الگوهای کندل استیک ( شمعی ژاپنی )
  •      الگوهای منفرد عمومی
  •      اصول استفاده از الگوهای برگشتی صعودی Bullish Reversals
  •      الگوهای تک شمعی One candle
  •      الگوهای ترکیبی دو شمعی Two candles
  •      الگوهای ترکیبی سه شمعی Three candles
  •      اصول استفاده از الگوهای برگشتی Bearish Reversals
  •      الگوهای تک شمعی One candleHanging Man
  •      شناسایی اصول استفاده از الگوهای ادامه دهنده

   فصل هشتم    

  •      توانايي استفاده از الگوهاي قيمتي كلاسيك    
  •      اصول استفاده ازالگوهای برگشتی و نحوه کاربرد
  •      اصول استفاده ازالگوی سر و شانه  Head and shoulders Patern
  •      اصول استفاده ازالگوی Double Top and Bottom
  •      اصول استفاده ازالگوی Triple Top and Bottom
  •      اصول استفاده از الگوی لوزی Diamond Patern
  •      اصول استفاده ازالگوی وی V  
۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت مرکز آموزش مجازی پارس محفوظ است.
طراحی و توسعه با توسط تیم IT در پارس