این روزها فضای رقابتی شدیدی در بازار کار حاکم است. به همین دلیل هم افراد حاضر در آن به صورت مستمر به موفقیت شغلی می اندیشند. حتی بهتر است بگوییم که این موضوع برای آن ها به یک دغدغه تبدیل شده است. شاید در حال حاضر متوجه این موضوع نشوید که واقعا چرا افراد ذهن جوانان و فارغ التحصیلان درگیر موفقیت های شغلی شان است. پاسخ این سوال آنقدر هم سخت نیست. در حقیقت بهتر است بدانید که این تداوم حرفه ای در محیط کار است که رابطه ای مستقیم با حیات اجتماعی آن ها دارد. شاید تا به حال به این فکر کرده با...
این روزها فضای رقابتی شدیدی در بازار کار حاکم است. به همین دلیل هم افراد حاضر در آن به صورت مستمر به موفقیت شغلی می اندیشند. حتی بهتر است بگوییم که این موضوع برای آن ها به یک دغدغه تبدیل شده است. شاید در حال حاضر متوجه این موضوع نشوید که واقعا چرا افراد ذهن جوانان و فارغ التحصیلان درگیر موفقیت های شغلی شان است. پاسخ این سوال آنقدر هم سخت نیست. در حقیقت بهتر است بدانید که این تداوم حرفه ای در محیط کار است که رابطه ای مستقیم با حیات اجتماعی آن ها دارد. شاید تا به حال به این فکر کرده باشید که در رشته تحصیلی خود دارای کسب و کار و درآمد شوید و پس از سال ها کار و به دست آوردن تجربه، به پیشرفت شغلی برسید. همان طور که می دانید انرژی برق یکی از مواردی است که دارای اهمیت بسیاری است و دارای کاربرد های بی شماری می باشد. به اندازه ای انرژی برق در زندگی مردم ضرورت دارد که لحظه ای بدون آن نمی شود زندگی کرد. جالب است بدانید که بخش عمده مصرف انرژی برق به دو شاخه برق خانگی در قالب تک فازی و برق صنعتی در قالب سه فازی تقسیم بندی می شوند.
از این رو به برقی که در صنعت به کار گرفته می شود و به کاربرد های صنعت و برق در آن، برق صنعتی گفته می شود. البته می توان اشاره کرد که این تعریف بسیار کلی است و دقیق نمی باشد. زیرا در برق ساختمن ها نیز از مدار های برقی و اتوماسیون های صنعتی استفاده می شود. که هر قسمت قبلی با نیروی برق فعالیت می کنند و بدون آن، از کار می افتند. بهتر است بگوییم که برق صنعتی یعنی کنترل کردن سه فازی که وارد یک کارگاه و یا کارخانه صنعتی می شود و همان کنترل موجب شده تا همه مردم بتوانند از این سری برق های سه فازی برای روشن و خاموش کردن لوازم و تجهیزات برقی استفاده کنند. در این مقاله می خواهیم به مسائلی در ارتباط با برق صنعتی، کاربرد های آن، وظایف یک برق کار و بازار کار آن ها، بپردازیم. بدین منظور به علاقه مندان این حوزه توصیه می شود تا از آموزش برق صنعتی بهره مند شوند تا از امکانات آموزش مجازی پارس برخوردار شوند.
برق صنعتی چیست؟
همان طور که در قسمت قبل گفته شد، برق صنعتی، همان برق سه فازی است که به عنوان یکی از اصلی ترین و مهم ترین نوع انرژی برق مورد استفاده قرار می گیرد. جالب است بدانید که انشعاب های جدا شده از تیر های برقی، از طریق سیم های سه فازی و یک سیم دیگر، وارد برق اصلی ساختمان می شود و این انرژی برقی منتقل شده که همان برق صنعتی و یا برق سه فازی است، برای مصارف خانگی بکار گرفته می شود. یکی از نکاتی که در آموزش برق صنعتی لحاظ می شود، چگونگی استفاده از انرژی الکتریکی در یک کارگاه یا کارخانه صنعتی است. نکته ی دیگری که در تعریف برق صنعتی وجود دارد، تکنیک ها و روش هایی می باشد که افراد متقاضی و حرفه ای در زمینه برق، از آن ها برای کنترل و نظارت بر برق در صنعت استفاده می کنند. مهم تر از همه، کاربرد برق سه فازی است که در مقادیر زیادی در ساختمان های مسکونی، تجاری، بیمارستان ها و دیگر مکان به کار گرفته می شود. یکی دیگر از مواردی که برای بررسی برق صنعتی در نظر گرفته می شود، روشن کردن تیرک هایی می باشد که در یک جاده بیرون شهری به همراهی یک یا چند وسیله کمکی، مورد استفاده قرار گرفته می شود.
برق صنعتی شامل چه مواردی است؟
این رشته یکی از گرایش های برق است و همچنین متقاضیان زیادی برای شرکت در دوره برق صنعتی وجود دارد، زیرا این شاخه به همه مهندسان برق و برق کاران کمک می کند تا وظایف خود را به خوبی انجام دهند. از کلید الکتریکی از نوع سه فاز استفاده می شود تا با کمک یک کلید صفر و یک، روشن و خاموش شود. یکی از مواردی که شامل برق صنعتی می شود، به راه انداختن پمپ های آب در زمین های کشاورزی است که برای انجام این کار از یک پمپ شناور سه فازی کمک گرفته می شود. در ضمن از این نوع برق استفاده می شود تا وسیله ای به نام کمپرسور را با کمک یک کنتاکتور، روشن و خاموش کند. علاوه بر موارد قبلی می توان، کنترل یک موتور هوشمند را ذکر کرد. زمانی که برق سه فاز ورودی یک کارگاه را تقسیم می کنید نیز می توانید از تجهیزات مختلف کارگاه در این حوزه، استفاده کنید. در ضمن، زمانی که می خواهید مقدار جریان هر یک از فاز های یک کارگاه یا یک ساختمان مسکونی و یا تجاری را بروی درب یک تابلو برقی نمایش دهید، می توانید از برق صنعتی استفاده کنید. یکی از مشاغلی که در این زمینه از آن یاد می شود، برق کار صنعتی می باشد که سیم کشی ساختمان ها و ماشینا های ایستگاهی را عهده دار است. در حالی که برق کار صنعتی فردی است که با سیم کشی عمومی ساختمان ها سر و کار دارد. یکی دیگر از نکاتی که به یادگیری این زمینه کمک می کند، شرکت در دوره برق صنعتی آموزش مجازی پارس می باشد که با مطالب و دانش بروزی که مورد نیاز جامعه است، به علاقه مندان توصیه می شود.
کاربرد های استفاده از برق صنعتی چیست؟
جالب است بدانید که بیشتر صنایع برق از تاسیسات برقی یا تولیدکننده های مستقل برق خریداری می شود. به علاوه برخی از تأسیسات صنعتی همچنین از سوخت ها یا از بقایای فرآیندهای صنعتی خود استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای کارخانه های خود ایجاد کنند. به عنوان مثال، کارخانه های کاغذی ممکن است گاز طبیعی تولید شده در کارخانه های خود را برای فرآیند گرم شدن و برای تولید برق به کار ببرند. یکی دیگر از کاربرد های استفاده از برق صنعتی، برخورداری از سیستم های خورشیدی فتوولتائیک مستقر در خواص آن ها می باشد. برخی از تاسیسات برق صنعتی نیز می توانند مقداری از برق تولید شده را به فروش برسانند. علاوه بر این، برق صنعتی از سوخت های فسیلی و منابع تجدید پذیر برای تولید انرژی استفاده می کند و در مقداری از فرآیندهای صنعتی در ساختمان ها، فرآیند تولید گرما را به وجود می آورد. بخش صنعت برق نیز به منظور کارکردن موتورهای صنعتی و ماشین آلات، از چراغ ها، رایانه ها و تجهیزات اداری و تجهیزات گرمایشی، سرمایش و تهویه تجهیزات استفاده می کند.
برای برخورداری از برق صنعتی، نیز سوخت دیگ بخار برای تولید بخار یا آب گرم به منظور تولید گرما مورد استفاده قرار می گیرد. یکی دیگر از نکات مورد استفاده برق صنعتی، مواد اولیه است که برای ساخت محصولاتی از قبیل پلاستیک و مواد شیمیایی بکار گرفته می شود. همان طور که می دانید هر صنعتی از انرژی استفاده می کند، اما سه صنعت بیشترین میزان مصرف انرژی بخش برق صنعتی جهان را تشکیل می دهند که باید برای شناخت آن ها آموزش دید و بدون هیچ گونه اظهار نظری به تجزیه و تحلیل موارد مربوط به صنعت برق پرداخت.
فرصت شغلی های شغلی برق کار صنعتی
همیشه به یاد داشته باشید که برای شروع کار و موفقیت در حرفه ی برق صنعتی در بازار کار آن، به مهارت های تخصصی، دانش و تجربه نیاز دارید. نمی توان به طور حتم گفت که تمام برق کاران با تجربه و با سابقه موفق هستند، چرا که موفق شدن و در اوج موفقیت ماندن به موارد دیگری نیز بستگی دارد. مهارت ها و توانایی های خاص، فراگیری دانش به روز یا نرم افزارهای جدید، همه و همه می توانند شما را یک سر و گردن از دیگر رقبای تان در به دست آوردن فرصت های شغلی مورد نظر، بالاتر ببرند. بنابرین، پس از یادگیری نکاتی که در ارتباط با برق صنعتی مطرح می شود، علاقه مندان می توانند با توجه به دانش تخصصی که در این دوره آموخته اند، تجربه کاری خود را از این طریق بالا ببرند و در یکی از کارخانه ها و مراکز صنعتی، اماکن اداری، تجاری و مسکونی مشوغل به کار و فعالیت شوند.
جالب است بدانید که فردی که تجربه خود را در این زمینه بالا برده می تواند خود صاحب کسب و کار شود و به صورتی شخصی از این راه درآمد زایی کند. همان طور که می دانید، با توجه به نیاز روز افزون و همیشگی به صنعت برق در مصارف خانگی، اداری، تجاری و صنعتی، می توان نتیجه گرفت که بازار کار خوب و ایده آلی برای متقاضیان این رشته وجود دارد زیرا مشکلات و عیوب وسایل برقی همیشه و همه جا در وسیله های برقی و خانه ها، قابل مشاهده است. همچنین می توان در نظر گرفت که آینده شغلی مناسبی پیش روی علاقه مندان می باشد. البته لازم به ذکر است که هرچه برق کاران دارای تخصص و تجربه بیشتری باشند و کار با کیفیت تری انجام دهد، فرصت ها و درخواست های شغلی بهتری برای شان پیش خواهد آمد و علاوه بر آن، به پیشرفت های بسیاری در آینده نیز خواهند رسید. در اینبه فرصت های شغلی مناسب برای برق کاران می پردازیم:
استخدام به عنوان برق کار صنعتی به منظور نصب دستگاه های کارخانجات
استخدام به عنوان برق کار در اداره برق و نیروگاه ها
استخدام به عنوان برق کار صنعتی به منظور عیب یابی و سرویس دستگاه های واقع در کارخانه
استخدام به عنوان نصاب و تابلوساز به تولید و مونتاژ تابلو های برق صنعتی
استخدام به عنوان نصاب، سیم کش، راه انداز و تعمیرگر موتورهای الکتریکی
استخدام به عنوان فروشنده تابلو های برق صنعتی و ساختمانی
استخدام به عنوان به عنوان نصاب اتصال زمین یا همان آرتینگ
چرا باید در دوره برق صنعتی آموزش مجازی پارس شرکت کنیم؟
با توجه به استقبال بسيار قابل توجه متقاضيان از دوره برق صنعتی و قدرت، برخي مراکز آموزشي معتبر در راستاي پاسخ گويي به نياز جامعه اقدام به برگزاري این دوره های تخصصی کرده است. این دوره تمام اطلاعات را از صفر تا صد به علاقه مندان توصیه می کند و حتی کسانی که با حوزه برق اصلا آشنایی ندارند می توانند از اطلاعات ذکر شده استفاده کنند. همان طور که می دانید، تخصص در زمینه برق صنعتی مورد نیاز همه بخش های جامعه امروزی می باشد. این دوره هم برای مناسب است که تخصص خاصی ندارند و هم مناسب مهندسین و متخصصین حیطه کاری برق است که قصد دارند از نظر عملی و کاربردی نیز، مهارت های خود را بهبود ببخشند. اگر شخصی هستید که به شرکت در این دوره علاقه مندید، پس از یادگیری همه مطالب، می توانید عیوب لوازم برقی را به صورت تخصصی برطرف کنید.
یکی از مهم ترین اقداماتی که یک برق کار باید انجام دهد، آشنایی با الگو های رفتاری و تغییرات در لوازم برقی و نحوه برق کاری در ساختمان های تجاری و غیره است که با استفاده از آن، فرد می تواند دانش خود را نسبت به گذشته بیشتر کند. تا به اینجا مشخص شد که داشتن اطلاعات و نحوه استفاده از آن، در علم برق و قدرت، اهمیت بسزایی دارد، به همین دلیل به علاقه مندان توصیه می شود تا با بکارگیری آموزش برق صنعتی بتوانند برای آینده برنامه ریزی کنند و فرصت های شغلی بسیاری را برای خود بسازند.