مقاله چگونه یک انیمیشن ساز شویم؟

با توجه به رشد روزافزون علم و آموزشهای کوتاه مدت، مرکز توسعه آموزشهای مجازی پارس با هدف بالا بردن سطح علمی و کمک به تحقق این امر مقاله چگونه یک انیمیشن ساز شویم؟ را طراحی و در دسترس علاقمندان قرار داده است .

چگونه یک انیمیشن ساز شویم؟
مطمئنا تا به حال یکی از انیمیشن های هالیوودی را دیده اید و با خود گفته اید که این تصاویر متحرک و زیبا چگونه ساخته می شوند. چه شرکت های این انیمیشن ها را می سازند؟ نیروی انسانی خود را چگونه تشکیل می دهند؟ این نیروی انسانی که انتخاب می شوند چگونه آموزش می بینند؟ با چه سخت افزارها و نرم افزار هایی کار می کنند؟ کار از کجا کلیک می خورد؟
این سوالات ممکن است برای هر مخاطبی به وجود آید و ما در این مقاله سعی بر ان داریم که اگر می خواهید به دنبال صنعت انیمیشن بروید از کجا شروع کنید, در چه مسیری قرار بگیرید تا به هدف مورد نظر خود برسید.
از همین الان من به شما بگویم که اگر جز افرادی هستید که اصلا حوصله, دقت, آینده نگری, پشتکار و وقت گذاشتن را در زندگی ندارید دیگر نیازی نیست ادامه مطلب را دنبال کنید و وقت خود را هدر ندهید، اما اگر عاشق این حرفه هستید پس کاملا این مطلب را بخوانید.
باید به این موضوع اشاره کنم که هر کاری سخت است در واقع آب خوردن هم سخت است، چه برسد به دنیای انیمیشن. منظور من این است که شما در چه زمانی می توانید با این حرفه ادغام شوید و خود را با شرایط این صنعت سازگار کنید می باشد و این موضوع اول بر می گردد به توانایی شما که چقدر و چه مدت در این حرفه کار می کنید و دوم استعداد که فکر کنم همه ما از طرف پروردگار آن را داشته باشیم.

مقاله چگونه یک انیمیشن ساز شویم؟

برای شروع در این کار من به شما دو کتاب بسیار خوب معرفی می کنم که اولین کتاب (طراحی با سمت راست مغز) تالیف بتی ادواردز و ترجمه مرحوم عربعلی شروه می باشد حتما این کتاب را خریداری کنید. دومین کتاب (فیلم نامه نویسی برای انیمیشن) که تالیف زنده یاد اردشیر کشاورز می باشد و خیلی این کتاب شما را در اصطلاحات و مشکلاتی که در این حرفه برخورد می کنید کمک می کند و به صورت کامل این موضوعات شرح داده شده است.
خیلی از دوستان سوال می کنند که من برای شروع با تری دی مکس کار کنم یا با مایا. همین جا من به دوستانی که این سوال ها را می پرسند بدون خجالتی می گویم که این سوالات توسط انسان های پیش پا افتاده و آماتور پرسیده می شود چون اگر شما واقعا عزم خود را برای این حرفه به کار ببرید از این سوالات اصلا نمی پرسید و فقط به فکر این هستید که چگونه رویاهای خود را به واقعیت تبدیل کنید.
من برای راهنمایی به شما می گویم که هدف خود را این چنین برنامه ریزی کنید:
۱) مشاهده زیاد انیمیشن و انجام زیاد بازی
۲) سخت افزار
۳) نرم افزار
۴) کسب اخبار
۵) به کار بردن ایده و خلاقیت در کار یا همان Concept
در مورد اول وقتی که شما انیمیشن زیاد مشاهده می کنید خود به خود خیلی چیزها را یاد می گیرید و این موضوع باعث ایجاد ایده و خلاقیت در ذهن شما می شود یادتان باشد که هیچ وقت از آثار دیگران کپی برداری نکنید و همیشه سعی کنید ایده ها از ذهن خودتان به وجود آمده باشد.
این کار, یعنی مشاهده زیاد انیمیشن و پشت صحنه های آنها یکی از راه های بسیار خوب برای افزایش خلاقیت و اعتماد به نفس در کار شما می شود پس هرگز این موضوع را فراموش نکنید. همچنین همیشه سعی کنید نسخه ی بلو-ری این انیمیشن ها را تهیه کنید به این خاطر می گویم که شما باید تمام جزئیات انیمیشن را با کیفیت بالا مشاهده کنید و پس از مشاهده کردن می تواند بر روی آن بحث و تبادل نظر کنید.
در مورد دوم باید در حرفه ی انیمیشن بدانید چه سخت افزارهایی وجود دارد، مثلا برای شما چند مثال می زنم: کامپیوترهای Workstation، قلم نوری، موشن کپچر، هدفون، رندر فارم، پرینتر، دوربین های عکاسی حرفه ای DSLR و خیلی چیزهای دیگر. شما به عنوان یک انیمیشن ساز باید تمام این وسایل را داشته باشید در صورتی که اگر بخواهید حرفه ای کار کنید نه به صورتی که وارد کار شده اید و وقتی با سختی ها مواجه شدید درجا بزنید.
من این متن را برای این افراد ننوشته ام این متن برای انسان های تلاش گر می باشد. باز هم می گویم این کار بسیار سخت است در این زمینه اغراق به کار نمی برم چون واقعا خودم دارم این سختی ها را تحمل می کنم و از تجربه شخصی خودم این متن را نوشته ام. همچنین شما باید با ساختار پردازنده ها ، کارت گرافیک و رم بسیار آشنایی داشته باشید به این دلیل که بتوانید این قطعات را مورد بررسی قرار بدهید و بفهمید که کدام یک از وسایل به درد کار شما خواهد خورد.
در مورد سوم با بخش نرم افزار مواجه خواهیم شد. در این قسمت یکی از سخت ترین موضوعات برای انیمیشن ساز ها برای شروع کار می باشد. هیچ وقت یک انیمیشن ساز حرفه ای با یک نرم افزار کار نمی کند بلکه حداقل شخص باید بتواند با ۵ نرم افزار کار کند همچنین باید پلاگین های نرم افزار ها هم مورد نظر قرار گرفته شود.
اگر بخواهم از این نرم افزار ها نام ببرم می توانم به فتوشاپ، مایا، زیبراش، هودینی، تری دی مکس، تون بوم استدیو، ریئل فلو، ویئو، فیوژن، افتر افکت ، کامپوزیت، منال ری، مو کا، رندر من، وی ری، سیلو، مئود باکس، لایگت ویو، کورل، ماری، سافت ایمایج، زبان برنامه نویسی C++، نوک، مکسون سینما فور دی، بادی پنت، نرم افرار های مخصوص موشن کپچر مثل مویشن بویلدر و خیلی چیزهای دیگر و به همراه پلاگین هایشان.
نیازی نیست شما همه ی این نرم افزارها را یاد بگیرید نرم افزاری را انتخاب کنید که ساختار و رابط کاربری آن با شما سازگاری داسته باشد مثلا من خودم از مایا در کارهایم استفاده می کنم البته در کنار فتوشاپ، زیبراش و پلاگین هایشان. پس این موضوع را فراموش کنید که مکس بهتر است یا مایا.
در مورد چهارم باید بگویم که هیچ وقت اخبار مربوط به دنیای انیمیشن را از دست ندهید برای کسب اخبار می توانید به وب سایت های ۶ غول کمپانی های هالیوودی بروید و آنجا در وبسایت هایشان پیش نمایش, پشت صحنه و خیلی چیزهای دیگر که وجود دارد را مشاهده کنید.
در مورد آخر به نظر من مهمترین قسمت یک انیمیشن ساز می باشد در واقع می توان گفت که ایده و خلاقیت اساس اصلی کار می باشد. می دانم ایجاد خلاقیت در کار سخت است، اما آن مورد اولی که در رابطه با مشاهده زیاد انیمیشن اشاره کردم ذهن و تفکر شما را بسیار باز خواهد کرد و کم کم ذهن خودتان باعث ایجاد داستان و ایده پردازی می شود. پس برای آخرین بار می گویم که مورد آخر از همه مهمتر می باشد چون اساس انیمیشن با ایده و خلاقیت گره خورده است نه با نرم افزار ها.
برای اینکه این کار را شروع کنید من بهترین وب سایت های دنیا را در این زمینه در اختیار شما قرار خواهم داد:
۱) cgart.ir (یک وبسایت ایرانی که در این حوزه فعال می باشد همچنین می توانید چگونگی پیدا کردن کار در این زمینه, اموزش , مصاحبه با هنرمندان را مشاهده کنید.)
۲) gfx-shop.com (یک وب سایت ایرانی برای خرید پستی اموزش ها)
۳) cg.tutsplus.com
۴) digitaltutors.com
۵) thegnomonworkshop.com (یکی از قدرتمندترین دانشگاه ها در جهان می باشد مکانش هم در خیابان سانتا مونیکا لس انجلس واقع شده است. اگر بتوانید آموزش های این دانشگاه را خریداری کنید خیلی در کارتان حرفه ای خواهید شد, چون تمام اساتیدی که در این دانشگاه مشغول به آموزش به هنرجویان هستند از شرکت های بزرگ هالیوودی و بازی سازی آمده اند.)
۶) eat3d.com
۷) ۳d-palace.con
۸) i3dtutorials.com
سه پیشنهاد دارم که می توانم آنها را به صورت زیر بیان کنم:
۱) کار کنید, کار کنید و کارکنید تا زمانی که احساس کردید حرفه ای شدید کار کنید و وقتی که حرفه ای شدید به دنبال کار بگردید.
۲) در مسابقات سعی کنید شرکت کنید اشکالی هم ندارد برنده نشدید، اما همین که شما در مسابقات شرکت می کنید خودش نشان دهنده اعتماد به نفس شما در این حوزه است.
۳) تا زمانی که به رویاهایتان نرسیده اید دست از کار کردن نکشید.
چگونه یک انیمیشن ساز شویم؟
منبع: ویکی پدیا

ثبت نام دوره آموزشی انیمیشن و پویانمایی

برچسب ها : انتشار دهنده: احمدی

نظرات و دیدگاه ها

۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت مرکز آموزش مجازی پارس محفوظ است.
طراحی و توسعه با توسط تیم IT در پارس